Aro a facebook?
09.05.2011 (15:45) • AlliceVolturiCullen • FanFiction poezie » Parodovaná poezie • komentováno 11× • zobrazeno 4937×
Přidávají si mě lidé, které ani neznám.
Je to velmi dlouhý seznam.
Říkám si, že jsou velmi hloupí,
když si mě chtějí takto koupit.
Rozkliknu opět žádosti přátel,
klikám přidat jako datel.
V tom mi neznámá paní napíše:
Aroušku? Pil jsi někdy slepýše?
Caius se připlíží nepozorovaně,
schovává svůj smích do dlaně.
Já kroutím nechápavě hlavou,
že mi i některé vlasy spadnou.
A už i drahý Felix přibíhá,
šeptá, že Heidi zahýbá.
Já mávnu nechápavě rukou,
v tom přiběhne Alec se zlomenu nohou.
S nechápavostí se ke klávesnici obracím,
píši, že ze slepýšů spíš zvracím.
Ona mi hned napíše:
Aroušku, dej si slepýše!
To vztek mě ihned pohltí,
můj notebook se z okna proletí.
„Facebook už nikdy více,
nechám povraždit slepýše!“
Autor: AlliceVolturiCullen (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie » Parodovaná poezie
Diskuse pro článek Aroušek a Facebook:
hezky ze prej muj notebook z okna se proleti
Hmm... většinou se to moc nerýmuje a zápletka je o ničem. Zápletky o ničem, pokud je to "nic" zábavné. V tomto případě nebylo.
To je toááálne megááá v básničkovom rpevedení páródia perfektne!
dee: aha tak to děkuju za opravu To nevím
Ahoj, nechci nic říkat, ale slepíš má nohy. Sice zakrslý ale má. :)
HLautner: Slepýš neni had! slepýš je ještěrka bez nohou !
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!