Bella uvažuje o jedné věci. Z názvu asi víte, o jaké.
Znovu moc krátká básnička. Znovu spolupráce s Missao.
01.06.2011 (15:15) • Renessme • FanFiction poezie • komentováno 2× • zobrazeno 1458×
Jsem v koupelně a dívám se na žiletku.
Budu žít, nebo brzy zemřu?
Už mnohokrát jsem nad propastí stála,
vždy se ale objevila ruka, která mě zachránila.
Ale kde je teď? Dívá se shora a čeká.
Pochyby vyplouvají ven a pohlcují mě,
kde beru tu jistotu, že se dostanu nahoru?
Možná, že patřím dolů,
vrátím se do reality a nadechnu se.
Jsem v koupelně a dívám se na žiletku.
Budu žít, nebo brzy zemřu?
Nejistota mě sžírá dál,
nevím, jestli i on s ní bojoval.
Pořád mě bolí to, co mi provedl,
on už by mě ze země nezvedl.
Když umřel on, tak proč ne já?
On už teď v oblacích létá.
Pořád se dívám na žiletku a zatřepu hlavou,
proč jsem nad tím myslela?
Mám svou dcerku malou,
ona mě, díky Bohu, teď neviděla.
Moje dcera, jeho dcera.
Je pro mě nejvíce cenná.
Autor: Renessme, v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Zemřít nebo žít?:
No, bylo to vážně moc hezké... A souhasím občas to skříplo... Ale co občas neskřípe?
Moc se mi to líbilo, ale též nechápu, proč by nás to mělo překvapit? Jinak skvělá práce!
Básnička se mi líbila, i když někdy někde něco skříplo. Podle mě dobrá práce, ale nevím, proč by mě měl překvapit konec? Samozřejmě, že dítě je to nejcennější...
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!