Tak aj na mňa doľahla Vianočná nálada a pri upratovaní som našla aj bublifuk. Spojila som to dokopy a vzniklo z toho malé dielo.
Všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce!
23.12.2010 (21:00) • GIGvc • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1243×
Vzduchom si poletia
bublinky malinké.
Keď nastane čas dozretia,
keď nadídu sviatky Vianočné.
Rodina je pri jednom stole,
hoci vynechali hodinu v kostole.
No i tak sladké drobnosti a koláčiky
zdobia stôl rovnako ako medovníčky.
Po večeri dvoch členov rodinných,
citom zvaným láska spojených,
vrhli sa mladí na darčeky sťa divosi.
Hádam im to otec rodiny odpustí.
Najväčšiu však radosť Renesmee mala,
keď pod stromčekom bublifuk si našla.
Vďaka nej lesklé gule letia vzduchom,
a rodinný pokoj naruší až šplechom.
Fľaštičku so zmesou prevrhla
a šťastia žiar z nevinnej tváričky zmizol.
Plač a smútočná nálada na ňu doľahla,
Emmetta to vystrašilo a do kuchyne prekĺzol.
Tam prostriedkom na umývanie,
napravil to malé previnenie.
Novú zmes on zarobil,
dievčatku úsmev vyčaril.
A znovu Cullenovci mali,
dom bublinkami naplnený.
Tak oni svoje Vianoce prežili radostné,
a ja želám i Vám sviatky duchom hodnotné!
Autor: GIGvc (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Vianočné bublinky:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!