Song fiction k písni Už z hor zní zvon (Amazing Grace). Zároveň můj první pokus o poezii. Enjoy. :)
06.01.2016 (21:00) • MyHeartBeatsForDorne • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 2251×
Přání (Už z hor zní zvon)
Ať tóny zní, ať noc je tvá,
ať venku padá sníh.
To přeje ti tvá Renata,
ať hradem zní jen smích.
Ať tóny zní, o Vánocích,
ať krásný den dnes máš,
kde jsou ta léta, kdy na půlnočních
mších já pro tě držela stráž.
Ať tóny zní, ať ztichlou zem
plášť klidu a míru zhalí,
ať splní se jak tvůj každý sen,
tak malá přání zpovzdálí.
Ať zvony zní ti, drahá Ness,
k vánočním dnům tvým,
ten čas přijít měl zas a je tu dnes,
zůstaň věrná zásadám svým.
Ať tóny zní, ať jásá kraj,
ať z Volterry štěstí nemizí,
tak z krutosti lede taj, jen taj!
Bez ní láska bude jim cizí.
Renesmé (jak si ji představuji já)
Autor: MyHeartBeatsForDorne (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Už z hor zní zvon, aneb Přání:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!