Jak se cítila Renesmé, dokud byla plod a všichni ji nenáviděli? Příjemné čtení, *A.99*
26.10.2012 (20:15) • Agule99 • FanFiction poezie • komentováno 9× • zobrazeno 1817×
Autor: Agule99 (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Odium:
Jáj, to je... ach, kouzelný. :)
Že ty chceš abych byla mrtvá? Odhalila jsem tě! Jestli budeš pořád psát takový skvelý básničky a já při nich budu pokaždé dostávat infarkt tak tady moc dlouho nebudu! Je mi teprv 15 a já bych chtěla být na tomhle světě minimálně do 40.... A i kdybch umřela dřív pořád tě budu strašit! Na to nezapoměň!
Teď beze srandy.... Opravdu se ti to moc povedlo...
Úžasné, jako vždy dokonalé... nemám slov, hlavně nepřestávej s psaním, protože ti to velmi jde
WOW ! Mimoriadne vnímavá Reneesme , ešte bezbranný zárodok cíti všetku tú nenávisť , odpor ... Ako môže v niečom takom vyraztať ?! Je zázrakom že ešte nedošlo k potratu . Hoci , to by možno aj bolo lepšie lepšie toľko nelásky na nej jasne zanecháva stopy a ešte aj mňa , čítateľku fiktívnych udalostí to napĺňa smútkom , ublíženosťou , ľútosťou a túžbou nejako to napraviť . Táto báseň je skutočne nesktočne krásna , intenzívna , hodná zamyslenia , fantastická aj famózne a nemorálne nenormálne dobrá a neviem aká ešte . Si neuveriteľná ! Vždy nájdeš niečo čo môžeš svojim skvostným spôsobom opísať , vyfintiť množtvom emócií , slovných spojení a sánku nás všetkých poslať niekam k podlahe . Táto báseň je zatiaľ najlepšia . JE DOKONALÁ !
Tahle se mi líbí víc. Pěkně se více rýmuje, ale někdy nejsou rýmy ani třeba, když je popisovaná situace pěkně vyjádřená. Takže určitě pokračuj! Myslím, že se pěkně vybrousíš, to já poznám!
Už mám Dům hrůzy přečtenej a okomentovanej...
A nemáš za co děkovat.
Úžasný dechberoucí nemám slova,kterými bych to dokázala vyjádřit
No páni! Tahle poezie je dokonalá. Řekla bych, že zatím asi nejlepší z tvojí tvorby. A že ty ostatní jsou taky sakra dobrý!
Je tady spousta nádherných metafor a emocí. Myslím si, že se stáváš jednou z nejlepších autorek poezie tady na stmívku. Píšeš opravdu nádherně.
A abych nezapomněla, jako vždy děkuju za krásný věnování.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!