Tuhle básničku jsem skládala už dávno... Je to takové shrnutí celého filmu New Moon do jedné básničky, doufám, že se bude líbit... Prosím pište co si o tom myslíte..
26.01.2010 (21:45) • albatrosR • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1400×
Řekl jsi, že to bude, jako bys nikdy neexistoval,
že lidská duše snadno zacelit se dá,
ale mé srdce krvácí dál,
avšak ani kapka shlédnout se nedá,
protože krvácí uvnitř,
tam, kam dohlédnout se nedá.
Měsíce byla jsem jako bez života,
jako bys duši mou s sebou vzal,
a ty čekáš, že všechno bude lepší,
když ses mě vzdal?
Radši bych ti duši dala,
života svého se vzdala,
protože tam, kde nejsi ty,
to je to peklo mé největší.
Však v jedné vteřině všechno se zvrtlo,
když mé tělo z útesu spadlo,
byla to jen zábava, adrenalin na pomoc,
abych tvůj hlas zase jednou zaslechla.
,,Miluji Tě" byla ta poslední věc,
kterou jsem z ůst vyřkla.
Konečně jsme zase spolu,
a nezáleží mi na tom v jaké situaci,
Miluju Tě a klidně zemřu s tebou, když ONI Nás nepropustí.
Rozsudek je vyřčen a ty jako socha vedle mě stojíš,
ani vteřina neuběhla,
ty svým tělem mě bráníš.
Život za tebe jsem chtěla dát, a však ONI přesvědčit se dali,
jen se ptáš zda odpuštění Ti dám.
Políbím Tě,
ale něco za něco,
k tvé rodině mě bereš,
a já o své proměně hlasovat dám.
Proměna je stanovena,
a já vykročím se svým vyvoleným po boku.
shrnutí albatrosR
Autor: albatrosR (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek New Moon básnička:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!