Edward nerozumie, čo sa stalo. Básňou sa lúči so svojou existenciou. Život bez lásky nie je život.
12.02.2012 (15:45) • AmiJane • FanFiction poezie • komentováno 5× • zobrazeno 1256×
Keby si ma hneď na začiatku varovala,
čo tvoja láska so mnou urobí.
No, drahá, tvoja voňavá krv mi priam spievala
a obrátila mi celú existenciu naruby!
Keby si mi len povedala, aké je to milovať.
Neviem, či by som tu pri tebe zostal.
Si to najlepšie. Nikdy som si viac nemohol priať!
No netvor vo mne stále na akciu čakal.
Keby si mi neukradla srdce, vedel by som sa sústrediť.
Nebol by som bezbranný ako človek
a teba by som vedel zo zubov zla zachrániť!
Teraz musím iba blúdiť pomedzi tých ľudí stoviek.
Keby si sa, láska, so mnou aspoň rozlúčila
a pošeptala mi, prečo si to urobila. Prečo?!
Nechápal som, ako si sa s tým tak rýchlo zmierila!
Keby mi aspoň po tebe spomienka zostala... aspoň niečo.
Keby som ten list čítal včas,
mohla si tu dnes pri mne byť.
Prišiel by som zachrániť nás,
aby sme mohli ako doteraz šťastne žiť.
Ale ty, tvrdohlavé stvorenie, urobila si si po svojom.
Opustila si ma. Nie vedome, ale si preč, naveky.
Nemôžem ani vypiť fľaštičku naplnenú jedom.
Odsúdila si ma prežívať hrôzostrašné muky.
Neviem si predstaviť sekundu bez teba,
tak prečo sa nevrátiš do mojej náruče?
Vpadla si do mojej existencie ako anjel z neba!
Boli sme šťastní, chceli sme sa vziať, že?
Toto je moja báseň. Lúčim sa so svetom.
Veríš, že mám dušu? Keď ty, tak aj ja.
Pôjdem za nimi. Aby ma poslali jedným hmatom
na miesto, kde budeme obaja.
Autor: AmiJane (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Na rozlúčku:
Wow! Moooc pěkné
Ja nemám slov! To bolo úplne nádherné. Priznám sa, že ja básničky, bohvieako, neobľubujem, ale toto bolo dokonalé Wow, ani neviem, čo mám napísať. Tak to zhrniem: dokonalé, skvelé, úžasné, superné, krásne Mne sa to veľmi páčilo.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!