Tak jsem se pokusila napsat nějakou básničku. Nakonec z toho vylezlo tohle. Na začátku je to o Edwardovi a Belle, ale na konci už to se Stmíváním má společného jen pramálo. :)
30.03.2010 (21:30) • MaiQa • FanFiction poezie • komentováno 1× • zobrazeno 3014×
Zemřel Edward do hrobu dán,
Bella jen po něm zůstala;
i přicházela každičkého rána,
a Edwarda svého hledala.
I zželelo se Edwarda svoji milé,
duše jeho se vrátila;
a vtělil se v dlouholistý kvítek,
jímž mohylu svou pokryl.
Poznala Bella milého po dechu,
poznala ho a plesala;
a dlouholistý květ v němž nalézt útěchu,
marihuanou nazvala.
Marihuanko vlasti naši milé,
Vy prosté naše větry.
natrhali jsme tě na dávné mohyle –
komu tě jenom prodati?
V jointa já tě přeměním,
podrahu tebe prodám;
do širých zemí cestu ti zaplatím,
kde příbuzné jest máš.
Snad pro tebe najdu vhodného kupce,
jež mile rád tě do dáli přenese;
snad najdeš i hodného člověka,
jež celého tě vyhulí.
Autor: MaiQa (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Marihuana:
tak jakože dobrý muhehehehe
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!