A jsem tu znovu. Společně s Aďou17 jsme se pokusily o normální básničku. Co dodat - zase to nevyšlo. :D
13.03.2010 (16:30) • Rock • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 2527×
V jedné černé uličce,
Edward se blíží tichounce.
K jedné bílé mladé paní,
to zas bude pochutnání.
Dívka ječí, brání se,
Edward nad krk sklání se.
Sladkou rudou saje krvičku.
„Bude to trvat jenom chviličku.“
Když dívku vysaje,
v popelnici jí ukryje.
Byla to popelnice na plast,
nenašel tam žádný chlast.
Pak šel na lov zas a znova,
okolo letí vykulená sova.
Čapl jí a hodil o strom,
rána to byla jako hrom.
Najednou se něco stalo,
Edovi se rozsvítilo.
Rozhodl se vrátit za rodinou,
která už byla jen vidinou.
Esme v očích skoro slzy měla,
z náruče ho už nepustila.
Carlisle se mu koukl do očí,
a smutek ho hned zaskočí.
Rudé oči měl,
na lov zase šel.
Ulovil si veverku,
takovou malou punkerku.
po těle samou kérku,
asi se dá na masérku.
Chutnala jako hromada šrotu,
a tak přešel na umělou hmotu.
Začal zpracovávat plastové láhve,
přešel na to velmi náhle.
A tak zůstal u plastu,
a zase byl u chlastu.
Alkoholik z něj byl,
zvíře už nezabil.
Autor: Rock (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Krvavé období:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!