Dnes mě chytla můza a já chytila inspiraci. Vyjádřila jsem pomocí kusu papíru a tužky Quilovy city ke Claire.
29.10.2010 (18:45) • Spyro • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1366×
Dříve jsem bez lásky žil,
můj život velmi nudný byl,
pak objevila se má Claire
a najednou bylo všechno fér.
Barvy kamenů zkoumal jsem s ní,
mé srdce láskou bije a duní,
ona je ta jediná,
Claiřinko krásná, jsi kouzelná!
Jacob sice vzteky pění,
jenže to proti mému strachu nic není,
Claiřinka schovává se za lavice
a já dávám pozor, kdy objeví se pijavice.
Její dětská dobrota mě láká,
dívat se, jak staví sněhuláka,
hrát s ní hry jaké má ráda
a sledovat její radost, to je paráda.
Když pláče strachy, neštěstím,
já vždy rád ji potěším
a zřím dolíčky úsměvu v její tváři
a sledovat, jak se její obličej tváří.
Když její srdíčko tetelí se radostí,
já radosti mám učiněno zadosti.
Sledovat radost v jejich očích,
vesmír se jenom kolem ní točí.
Miluji její krátké vlásky
i její malinkaté vrásky,
co ve tváři se jí zjeví,
když novou věc, co nechápe, objeví.
Miluji slyšet její hlas,
mohl bych ho poslouchat zas a zas,
až znovu řekne ta svá slova:
„Stlejdo, ploměň se v pejska znova!"
To je má krásná dívenka,
co jmenuje se Claiřinka,
co krásný úsměv má,
snad jednou bude jen a jen má.
Autor: Spyro (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Krásná Claire:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!