Ako mohol vyzerať prvý bozk Renesmee a Jacoba? Báseň je z pohľadu Nessie.
11.11.2019 (10:00) • Lorinne • FanFiction poezie • komentováno 3× • zobrazeno 2570×
chytala ich do košíka, potom lepila ako rýmy na konci riadku
a vesmír prešíval bielou niťou množstvo mliečnych ciest,
až nad hlavou sa nám rozložil baldachýn žmurkajúcich hviezd.
Z druhej strany pani Rieka hrebeňom česala si vlasy,
kričala a nariekala: „Pozrite sa, ľudia, plná som krásy.”
Bez tváre ticho bezozvenne mlčí v nočnom toku,
tiene stromov menia sa v každom druhom kroku.
Sadol si mi na rudé pery v jesennom vánku,
pochybovala som či bdiem a či som v spánku.
Som prekvapená a srdce sa mi šťastím chveje,
od vrúcneho priateľstva, prvého bozku a nádeje.
Myšlienky na teba som načrtla do hodvábneho prachu,
neplačem a nie som smutná, s tebou nie je strachu.
Poprosím čas, aby zastavil sa v celej svojej kráse,
urobím to dnes, zajtra, o tisíc rokov, znova a zase.
Autor: Lorinne (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Keď pršali hviezdy z neba :
Úžasné. Jakea a Ness mám ráda skoro tak, jako Jakea Bellu. A tohle je skvěle napsané.
Krásne, jemné, nežné. Presne tak by som popísala ich prvý bozk. Podarilo sa ti to
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!