Spoluautorská poezie s PetrouCullen. Věnováno Petře. Věnováno Cullenovým.
04.05.2011 (17:00) • BreeTanner • FanFiction poezie • komentováno 1× • zobrazeno 1601×
Cullenovi se nám divili,
a proto už krev nepili,
bylo jí hrozně málo,
že to Emmetta rozplakalo.
Nessie sebou řízla o zem,
až jí spadla brada na zem,
Emmett se jí smál,
až Carlislea poprskal.
Carlisle mu udělil pohlavek,
a Emmett spadl na zadek,
Bella se jim smála
a spadla smíchy na Edwarda.
Ten naštěstí ji chytil
a řek´: „Co tě to napadá?“
Bella se na něj šokovaně podívala,
Edward se jen sladce usmál.
„Ty jsi moje křehká Bella!“
Bella se na něj blaženě usmála
a on ji prosil, aby ho políbila.
Bella ho s chutí políbila,
že by láskou k němu celý dům zapálila.
Esmé se zděsila
a z domu je vyhnala.
Bree vykoukla z pokoje
a zazpívala: „Co se to tam dole sakra děje?“
Renesmé jí zamávaje.
„To je jenom mamka s taťkou, dělaj tady Pompeje!“
Verča s Petrou se šly ke Cullenům podívat,
a Emmett začal utíkat.
S Petrou má špatnou zkušenost.
A najednou dostal i na Verču zlost,
protože se směje dost.
Emmett se na Verču vrhnout chtěl.
A Carlisle ho zadržel,
vynadal mu: „Krotit by ses měl!“
Emmett se naň podíval,
mírně hlavou pokýval.
„Víckrát se to nestane!“
Rosalie jen tiše zuří,
až jí z toho praskaj uši.
A Bree, ta se rozesměje,
hlásí konec, Nessie odporuje.
Carlisle nevěřícně kroutí hlavou
a bere si ty dvě stranou…
Ony se jen chechtají,
v tom blázinci si libují.
Petra náhle kýchne,
Emmetta to rozesměje.
Renesmé se směje také,
Bree návštěvě dělá latté.
Verča s Petrou popijí šálek kávy
a ani si nevšimli, že jim do toho upíří jed zamíchali,
holky se jim před očima přímo proměnily
a po třech dnech otevřely své krvavě rudé oči.
Ke Cullenovým se přidaly
a žily až do konce věčnosti...
Emmett byl zoufalý,
ale aspoň se už nenudili.
Autor: BreeTanner (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Cullenovic rodinka:
Mám dost... Je to super! Jsem se i zasmála!
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!