Psala jsem báseň s názvem Samotná z Belliného pohledu a rozhodla jsem se, že tu báseň napíšu i z Edwardovýho pohledu. Koukněte na to prosím a pořádně to okomentujte a zkritizujte. Moc díky.
21.06.2009 (21:00) • Lil • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 2421×
Samotný
Když opustil jsem jí v tom temném lese,
že jsem neumřel, divil jsem se.
Když říkal jsem jí ty krutá slova,
lhal jsem a ona uvěřila.
Nyní bloudím světem, který významu pozbyl,
světem bez ní, který pro mě již není ničím.
Jako před ní, do světa tmy upadám
nebráním se, zasloužím si trpět za to co jsem jí udělal.
Ona zapomene, jaké to štěstí má,
mě vzpomínka na ni, ale navěky přetrvá.
Vždy v mysli i v srdci jí budu mít,
i když ona o mě už nikdy slyšet nebude chtít.
Kdyby na tomto světě má láska nežila,
má existence by již smyslu neměla.
Pak na nic bych již nečekal,
a smrt bych rychle vyhledal.
I když tvrdil jsem opak, miluji jí
a i přes ten dlouhý čas mezi námi pouta lásky stále přetrvávají
Vždy budu s ní a ona se mnou,
naše duše spolu na věky věků zůstanou
Autor: Lil (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Samotný - Báseň:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!