Básnička o pocitech k Edwardovi.. nevim jestli povedená ale snad někoho aspon trochu zaujme :)
23.06.2009 (14:14) • betuli • FanFiction poezie • komentováno 1× • zobrazeno 2700×
Tělo bílé všechno vyzví,
na srdci mám samé jizvy.
Jedna malá, druhá větší,
moje srdce při tom brečí.
Brečí láskou, brečí žalem,
v tom útoku neustalém.
A tak říkám bez námahy,
nemůžu dál bez odvahy.
Ta mi ale stále chybí,
dokud on mne nepolíbí.
To se ale nestane,
není to v mém osudu vepsané.
Jeho tvář, jeho tělo,
komu by se nezachtělo.
Podívat se do očí,
zkoumat jeho obočí.
Miluji ho víc a víc,
křičela bych z plných plic.
Křičela bych jeho jméno,
jenž je v mlze zahaleno.
Miluješ mne já tě ano,
sním o tobě každé ráno.
Dnem i nocí,
plna emocí.
Aspoň pohled na tebe,
mě vynáší do nebe....
Autor: betuli (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Básnička- Pocit:
Nádherná báseň...!!! Nemá Chibu !!!
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!