Ahoj. Pokoušela jsem se složit básničku, ale moc mi to nejde. Doufám, že se bude alespoň trochu líbit.
18.03.2011 (16:15) • dcvstwilight • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1775×
Život s tebou
Já vracím se zpět do rodného města,
věděla to ovšem jenom tvoje sestra.
Já jedu sem v tátově autě,
v té době ještě říkal mi kotě.
Když první den do školy jsem přišla,
o velkou část má představivost vzrostla.
Po dlouhé době já zjistila tvou totožnost,
jsi upír a já už neměla jinou možnost.
James se po mé stopě vydal,
ty ses hned za mou záchranu pral.
Pak na kusy jsi ho roztrhal,
a on už byl ty tam.
Pak do cesty se nám postavila láska,
láska, odchod, bolest.
Pro vlka nebylo kam šlápnout,
my však ušili pěknou lest.
My zaslíbili se sobě,
a Victorii se postavili,
my se nebojácně bili,
za životy za lásku.
Pak když jsme byli svoji,
dceru počali,
Volturiovi porazili,
a dál šťastně žili.
Konec
Prosím komentáře. Děkuji.
Autor: dcvstwilight (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Život s tebou:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!