Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Supermoderní

The Host


SupermoderníBásnička, která mě napadala ve tři hodiny ráno, bylo mi tenkrát dost blbě takže je to absolutně nepochopitelný a jemně zmatený, doufám, že se aspoň trochu zasmějete

Svačiny mizí, kam jen jdou?
Jasper se sklání nad vodou.
Svačiny sžírá Emmett náš,
tohohle žrouta nepoznáš.

Vezme ti toasta než bys švec řekl
a sní ho, aby rychlejc utekl.
Emmett je teda zvíře dravý
a Ed se s Alice hrozně baví.

Silně si braň tu sváču svou,
než tě zas znovu napadnou.
Emmovi se teď nikdo neubrání
a Jazz tě teďka nezachrání.

Svačinu sněz si k snídani
a Emma zmáčkni na dlani.
Alice se neboj, nevidí,
ta strká nos jen do lidí.

Upíři nejsou vyjímkou,
Esme je jejich maminkou.
Každé ráno jim sváču chytí
a oni s laňkou mezi lidi.

Všichni to vidí a nechápou,
že laň se stala sváčou tvou.

A už jsou tady páni v bílých pláštích na zem,
ta báseň mě vyšla pěkně draze.
Co si počnu s tou moderní košilkou,
za zády pěkně zavázanou.

Emm se o rozum připravil,
však doktory tím urazil.
Nemají košilku jeho velikosti
a Emmovi to přijde děsně k zlosti.

Pánové se hned omlouvají
a Eda s Alice přemlouvají.
Musí tu nechat Emma rychle,
jinak se ze všech stane krychle.

A mě to rozum nedává,
však je to velká zábava.
blázněte v týhle chvíli se mnou
a pak mi dejte místnost temnou.

Jemně vypolstrovanou mojí
a košilku supermoderní.
A to je ,,šťastný'' konec básně mé,
já vím, že je to ,,trochu'' zmatené.


»SHRNUTÍ«



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Supermoderní:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!