Čas říká pravdu... Edward už se po svém odchodu nevrátil do Forks k nešťastné Belle. Jak to celé dopadne, až Bella zestárne? Uvidí ještě někdy svoji dřívější lásku? Předem chci upozornit, že tahle poezie je smutná, ale snad se někomu zalíbí.
22.01.2011 (16:00) • Zoey • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1387×
V následujícím odkazu je hudba, která se k téhle povídce celkem hodí, ale to už pusuďte sami. Zde
Už je to desítky let,
cos mi dal šanci na obyčejný život.
A za tu dobu nikdy jsem nepřestala trpět,
nikdy nepřestala sledovat hodin života tikot.
Po celá ta léta jsem čekala,
kdy se už konečně objevíš ve dveřích.
Kliku u dveří pohledem propalovala,
snad to není žádný hřích.
Teď sedím tu a hledím do stěny,
za chvíli nastane můj konec a usnu navždy.
Nic už nepomůže mi,
to uvědomí si snad každý.
Proč jsi mě opustil v tom zpropadeném lese,
nechal mě napospas osudu a dravé zvěři.
Při té smutné vzpomínce, duše se mi bolestně třese,
a moje staré srdce pořád ještě naivně věří.
O normální život jsem nikdy nestála,
společný osud si v duchu maluji.
Tak strašně moc jsem tě milovala,
a stále miluji.
Ty jsi byl můj osud,
moje příčina bytí.
Doufala jsem až dosud,
že naděje se jednou vrátí.
Špatně se mi dýchá a přemýšlí,
dech mi přestává zaplňovat plíce.
Už dávno vím, co život se mnou zamýšlí,
už nečervenají se mi líce.
Ještě jednou se sípavě nadechuji,
spolu s dechem ztrácím i odvahu.
Vzduch už stejně nepotřebuji,
nesnažím se ničeho zachytit, klesám na podlahu.
Ty budeš navždy uvězněný v sedmnáctiletém těle,
a já mezitím mířím do země.
Umírám tady zhroucená u postele,
svět pro tebe možná bude lepší beze mě.
Nebudu tady dramatizovat poslední chvíle,
jenom doufám, že si třeba někdy vzpomeneš.
(Cítím jak mi ubývá na síle,)
a možná rudou růži mi na hrob zaneseš.
Poslední sbohem chci ti dát,
i po skonání tě budu milovat.
Co víc si jenom můžu přát?
Věčně na tvoji tvář budu vzpomínat.
Slibuji…
Autor: Zoey (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Šance na život:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!