Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Poslední obraz

Jacob Black


Poslední obrazJe to z New moon, když jde Bells zachránit Edwarda, akorát... to se dočtete...

Temnými uličkami města procházím,
kam pro smrt jít já vím.
Snad pomůžou mi vládci tohoto města,
snad se na mě smrtka pekel chystá.

Snad připraveni jsou tam dole na mě,
jdu sem, protože jsem úplně na dně.
Ona to nepřežila, útok krvelačného upíra,
nebyl jsem tam, abych ji chránil, zemi opustila.

Snad nepotkám ji dole v horoucím pekle,
snad budu sám se sebou v tom věčném teple.
Ona patří nahoru do nebe, je anděl padlý,
musí ji přijmout ten nejvyšší, anděl nádherný.

Už vidím to světlo, to slunce, osvobození,
snad přijdou brzy a snad ona tam opravdu není.
Jsem sobecká a nesobecká nestvůra zároveň,
letí hlavou, když padá na studenou zem.

Poslední spásná myšlenka patří jen jí,
snad přijde jemu pekelné vysvobození.
Poslední obraz na jeho očích černých utkvěl,
jak spěchá k němu jeho nádherný padlý anděl.


»SHRNUTÍ«



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Poslední obraz:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!