Bella je mrtvá. Jacob nepřišel v čas, Alice ji neviděla skočit, Edward neodjel do Itálie. Bella se utopila. Poslední přání je vidět Edwarda, splní se? Prostě jsem se shodla s múzou a něco jsme napsali. Ani jsem ji nemusela podplácet.
07.04.2010 (17:00) • AnneCullen • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1819×
Skočila do hlubin,
které ji nikdy nepustí.
Sama a v smutku,
snad jí to otec odpustí.
.
Nenapadlo ji,
že smrt je tak blízko.
Že skála nad mořem,
nebyla nízko.
.
Poslední přání,
v jejím duchu prostém.
Vidět anděla svého,
než - li se stane v nebi hostem.
.
Skočila do hlubin,
poslední čas jen pláče.
Láska ji opustila,
ráda skáče.
.
Je již duchem,
není, kdo jí pomůže..
Naposledy rozloučit se,
víc si přát již nemůže.
.
Jenom jako závan větru,
políbí chlapce svého.
Toho, jež miluje,
pro ní dávno ztraceného.
.
Nikdy už neuslyší,
jeho medový hlas.
Stalo se to minulostí,
čas jí vzal ďas.
.
Smrt je jako závan větru,
o němž nikdo neví.
Nenajdeš ani živého,
který ti o tom poví.
.
Nemá tvář už nemá tělo,
plakat nikdy nesmí víc.
Nemá ani lásku svou,
nezbylo jí vůbec nic.
.
A tak končí příběh lásky,
není už nic k dívání.
Ona je mrtvá, on jde za ní,
tak špatně končí Stmívání.
.
Autor: AnneCullen (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Polibek větru - Poezie:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!