Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Nikdy a navěky

Bree


Nikdy a navěkyAsi to je něco jako Twilight v básničce, ale nejsem si jistá, je to taková míchanice, ale je to hezký, aspoň podle mě, tak doufám, že se vám to bude líbit :-)

Jsem terčem posedlosti,
myslím jen na něho.
Ta možnost výmluvnosti,
chci být jen jeho.

Smrt na mě čeká,
je na každém rohu.
Pohledem těkám,
mohu či nemohu?

Vidím ty vlny,
vidím to moře.
Život je plný,
dole a nahoře.

Zapadá slunce
a ty s ním.
Usnu však lehce,
vrátíš se, vím.

Západ pak východ,
byl jsi tu.
Blíží se příchod,
příchod tvůj.

A už to cítím,
jsi blízko.
Ty voníš kvítím,
ach lásko.

Už jsme spolu,
máš mě rád.
U vašeho domu,
zůstaneš mlád.

S tebou chci být,
proměň mě.
O tobě snít,
přeměň mě.

Jde o mou duši,
nech si ji.
Všichni to tuší,
nechci ji.

Prý mě přeměníš,
vzít si tě.
Za to mi stojíš,
vem si mě.

Líbánky krásné,
zahrádka.
Ten ostrov Esmé,
pohádka.

A pak to dítě
Renesmeé.
Přeměnit chceš mě,
nádherné.

Pak přišli oni,
boj se jich.
Oni se bojí,
padá sníh.

Já nás ochráním,
schonost mám.
Všemu zabráním,
já se znám.

A pak jsme vyhráli,
Renesmeé.
Bez boje se vzdali,
nádherné.

Už jenom sedm let,
vyrosteš.
Budeš jak růže květ,
vykveteš.

Ten pes tě miluje,
postará se.
On tě ochraňuje,
povídá se.

Budem žít navěky,
spolu jen spolu.
Zákon je odvěký,
uniknem všemu.

Budem se milovat - napořád.
Spolu se radovat - napořád.


»SHRNUTÍ«



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Nikdy a navěky:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!