Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Náraz

Náhrobek


NárazTak jsem začala básnit a vznikla z toho takleta parodijní báseň. Příjemné počtení, pište commenty, kritiku, cokoli...xD

Edward po lese spokojeně běží,

Bella mu na zádech zatím leží.

Ukážu ti jak vypadám na slunečním světle!

Říká Edward ale neví,co se stane hnedle.

Na Bellu se zahleděl na chvíli,

A ta křičí „Pozor, strom!!“  a Bells se nemýlí…

Edward nevyhnul se tomu,

Blbému, zákeřnému stromu.

Narazil do středu přesně,

Dopadlo to prostě děsně.

Bella nárazem odlétla náhle,

A přistála u pařezu támhle.

Hned jak Edward odvalil ten strom,

Vzal Bellu a šel s ní dom.

Tak uvidí jindy jak na sluníčku dělám duhu,

Naložil jí do auta a jel po silničním pruhu.

Má prý otřes mozku Carlisle říká,

Edward má náladu rozzuřeného býka.

Bella probouzí a Edward se jí omluví,

Že prý je tak krásná a tak se zahleděl…

A rozpůlil strom ve dví??

Edwarde tohle není normální,

Pomyšlení na tvou rychlost mi strach nahání,

Říkala jsem ti že do stromu narazíš, a narazil…

To se Edward trošičku zarazil.

Bella  naštvaně odchází,

Carlisle jí všek nezarazí.

Když Bella před práh šla,

Šly na ní zase mdla

Málem spadla na tlamu,

Edward jí chytil, jako dámu.

Nakonec se usmířili ale Bella,

Zářícího Edwarda nikdy neviděla.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Náraz:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!