Je to krátká básnička, když se Bella s Edwardem pohádají.
08.04.2011 (17:45) • SweetgirlBella15 • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1351×
Bella:
Miluju to, jak voníš.
Miluju, jak dýcháš.
Možná se na mě zlobíš,
ale mým životem mícháš.
Edward:
Miluju tvůj úsměv,
tvůj smích je jako zpěv.
Každý z nás skrývá hněv,
kterým uvadá květ.
Bella:
Mluv, prosím, mluv...
Edward:
Jsi můj krásný lup...
Bella:
Tak už nemlč, snaž se.
Edward:
A já jsem v oprátce.
Bella:
Chci být s tebou tady a teď.
Edward:
Zbořím pro tebe každou zeď.
Bella:
Zase si to položil.
Edward:
Otevřeného okna jsem využil.
Bella:
Pokládám telefon, po schodech jdu.
Edward:
Na Bellinu postel si sednu.
Otevírá dveře, tiše jak stín.
Mojí přítomností ji vyděsím.
Bella:
„Co tu děláš, po hádce?"
Edward:
„Promiň, já jsem ten zrádce!
Beru vše zpět, všechna slova!"
Za oknem zahoukala sova.
A tak dva milenci krátce,
hádali se ve zkratce.
Teď spolu v pokoji jsou
a spánek dneska nesnesou.
Autor: SweetgirlBella15 (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Milenci v oprátce:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!