Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Let ptáků

Victoria


Let ptákůTak to je básnička, jak se Esmé stala upírkou. Ten začátek je trochu smutnej. Pište komentíky, snesu i kritiku.

Let ptáků

 

 

Kouká se dolů, do těch temných skutků,

nad výškou nepřemýšlí.

Těší se, až jí smrt zachrání ze smutku,

co vidět naposled přemýšlí.

 

Má pocit, že už to nevydrží, chce skočit,

prsty okraj skály svírá.

Chce tělo své nádherné v smrti smočit,

chce pocítit, že umírá.

 

A pak se rozhodla, chce prožít volný pád,

snad potrvá to krátce.

Chce svobodu a volnost letu ptáků znát,

smrt už není tak v dálce.

 

Pak skočila, pád a volnost si užívá,

dopadla, cítí smrt.

Pak přišla úleva a hned bolest pálivá,

jak žhavého železa hlt.

 

Pak otevře oči a vše je jiné, jasnější,

tak hodně ostře vidí.

Pak lekne se, uhne, pohyby mnohem rychlejší,

a v krku zas bolest cítí.

 

Věří mu, neví proč, on všechno jí řekl,

je upírem nádherným.

hned s prosbou v očích si před ni klekl,

bude manželem nejlepším.

 

Poznala syna a další děti čtyři,

upíry z lásky stvořené.

Ten muž a děti vzpomínky zlé hýří,

však nevytrhnou je z kořene.


»SHRNUTÍ«



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Let ptáků:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!