Tohle si Bella skládala, když tancovala s Edwardem na stužkované.
TSD
24.05.2011 (18:00) • TSD • FanFiction poezie • komentováno 11× • zobrazeno 2378×
Když jsem tě poprvé uviděla,
za svůj pohled jsem se styděla.
Choval ses ke mně chladně
a já jsem o tobě snila marně.
Jednoho dne jsi mě oslovil
a hranici mezi námi prolomil.
Řekl jsi, že přáteli být nemůžeme,
ale nakonec to spolu přemůžeme.
V mých snech se zjevuješ,
potají mě v noci sleduješ.
Teď však tvé tajemství znám,
ale noční můry mívám.
Když se zmítám v bolesti
a jsem na hranici smrti.
Zjevíš se jako můj anděl,
moji krev jsi v ústech měl.
Láska ti pomohla odolat
a radostně mé jméno zvolat.
Teď mám nohu zlámanou,
a belhám se na stužkovanou.
Ale s tebou je i tanec snadný,
napodobuji tvůj pohyb ladný.
Od teď budeme věčně spolu,
slibujeme si lásku až k hrobu.
Autor: TSD (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Krásný anděl:
kde ty nápady bereš čoeče, já bych vymyslela sotva 2 slova
Pěkná básnička!!!
pekná báseň! A TSD - to máš ako toniku, subdominantu a dominantu, pekné!
No kde to bereš...? Dano to je úžasný...! :D :D
za to bych ti měla dát sto palců nahoru, kdyby to šlo..:)
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!