Zveršované události Nového měsíce, příjemné počtení. :) Mimochodem, psala jsem to skoro před rokem. :D MartinaBlack :*
08.04.2011 (16:30) • MartinaBlack • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 1588×
Zůstala jsem sama, jak Romeo bez Julie,
zůstala jsem sama, na to mě neužije!
Zmizel jsi mi z života,
a já tobě z tvého,
řekni mi miláčku, co máme společného?
Věk je jen číslo, jak říká přítel,
já jsem jak cvok, říká učitel,
řekni, co zbylo z života mého?
Útržky vzpomínek rány nezahojí!
Srdce mě, lásko, touhou bolí
přesto štěstí občas cítím,
když v La Push, na biku cvičím,
Jacob je můj kamarád, můj zachránce,
přestože mé srdce zůstává v nedobytné schránce.
Temnota mě uzavřela,
melodie ve mně vřela,
bez lásky se nedá žít,
jen to zkus a uvidíš,
jedna kapka všechno skončí,
z útesu teď proto skočím.
Pak událost věci nabere jiný směr,
Itálie! To je můj cíl a směr.
Hodiny poledne odbily, Edwarda skoro zabili.
Mám teď, co jsem chtěla,
ale příteli svému jsem ublížila.
Autor: MartinaBlack (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Jedna kapka - New Moon:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!