Poezie z pohledu Jaspera Whitlocka. Konkrétně jde o dobu, kdy ho využívala Maria ke svým záměrům. Jasper musel cvičit a taky ničit novorozené a vzhledem k jeho daru to nebylo nikterak jednoduché...
05.02.2011 (19:00) • Zoey • FanFiction poezie • komentováno 1× • zobrazeno 1915×
Na každém kroku vídám jen klam,
nevím, v koho svou důvěru vložit.
Nejspíš jsem na všechno zas jenom sám,
a budu tak muset věčnost svou dožít.
Už se mi zajídá být za toho špatného,
nechci dál zabíjet a životy mařit.
Přeju si trochu slunce do bytí mého
a ne jenom vraždit a znovu tvořit.
Trhá mě na malé kusy a části,
vidět ty šťastné a schopné mladé lidi.
A vědět,
že budou si jako poslední otázku klásti,
proč mě,
jejich učitele v roli zrádného vraha vidí.
Prožívat s nimi to zmatení,
další mrtvola mi u nohou leží.
Snad dostane se mi někdy odpuštění,
na ničem jiném ani nezáleží.
Pomyšlení na to,
že stejně nikdo z nich nepřežije,
že jakmile začnou víc přemýšlet,
bude moc pozdě a to mě trápí,
to mě příliš vysiluje.
Já pošlu je na věčnost,
na jeden rychlý výlet.
Nejradši bych to všechno skončil,
zabil se a vzal si do hrobu své hříchy.
Kdyby to pomohlo,
hned bych ze skály skočil,
zbavil se tak všech zlozvyků a zrádné pýchy.
Budu moc ráda, když napíšete svůj názor na mojí tvorbu, protože chybami se člověk učí. ;) Děkuju, Vaše Zoey
Autor: Zoey (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Jasper Whitlock v roli vraha:
Krásný! Málem sem se nad tim rozbrečela.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!