takže, je tu další z mých parodijních básních, tentokrát je to o Arovi a o jeho vánočních nákupech. Berte to jako vánoční dárek. MARRY TWILIGHT AND A HAPPY NEW MOON!! xD P.S Upozorňuji, že je to totální krávovina xD
27.12.2009 (20:00) • Elliri • FanFiction poezie • komentováno 0× • zobrazeno 4012×
Upír Aro v kápi svojí,
Před Volterrou tiše stojí.
Vánoce už brzy budou,
Musí rychle skončit s nudou!
Do Plazy se rychle vydá,
Gratulant, ten mu však nedá.
Vleze do růžového obchodu,
A nějak se nemá k odchodu.
Didlinku růžovou na poličce vidí,
Po nějaké větší však slídí.
Dárky sice koupit měl,
Na to ale zapomněl.
Vtom se ale upře jeho zrak,
Na horní poličku, je to tak.
Didlina větší než Aro sám,
Tuhle si určitě sbírky dám!
Didlinu zaplatí a běží,
A zjišťuje, že venku sněží.
Že má koupit dárky si vzpomíná,
To si ale nevšim, že Plaza zavírá.
A tak Aro chudák můj,
Má je sehnat stůj co stůj.
Hned jak ale otevírá bránu,
Uslyší velikánskou ránu.
Před branou Volterry celá garda je,
A vyžadují dárky, to ho zabije.
Ale Aro chytrý je od přírody,
Tak se rozhodl vsadit na nápady.
Dám vám jednu menší radu,
Urvěte si kousek hradu!
Toť můj dárek pro vás jest,
Vtu proletí kolem pěst.
Janča do zdi udeřila,
Ostatní tím pověřila.
Každý si vzal kousek hradu,
Aro seděl kousek v zadu.
Sice má krásného plyšáka pro děti,
Nebude však brzy mít kde bydleti.
Tahleta myšlenka mu strach nahání,
Jen ví, že tohle je mrhání.
A tak Arovi zbourali hrad,
A ten z toho úplně na zadek spad.
Autor: Elliri (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek Jak Aro nakupoval aneb zkáza hradu:
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!