V pátek jsem se při matice drsně nudila (bereme rovnice xD), a tak jsem vymyslela tohle. Pokud to není vtipný, nebo se to nerýmuje, omlouvám se, psala jsem co mě napadlo. Myslím, že název vypovídá o všem. Vaše MartinaBlack P.S.: Líbí se vám Edův šílený výraz na perpex foto? :D
18.03.2011 (15:45) • MartinaBlack • FanFiction poezie • komentováno 5× • zobrazeno 2857×
Edward vezme ovladač,
Novu zapne jednou zas,
blíží se půl šestá,
seriálu začátek se chystá,
najednou skončí reklamy,
turecká hudba se rozezní,
Edward se náhle rozněžní,
to byste chtěly vidět dámy,
jak kdyby měl krámy!
Šeherezáda se rozpláče,
Edward peče koláče,
Onur zase žárlí,
Edward kroutí varlí.
Kaan operaci přežije,
Edward si to užije,
Benu svou sestru na ulici vyhodí,
Edward zas Alice z obýváku vyhostí,
nikdo nesmí Edwarda rušit,
mohl by se totiž pomočit,
všichni se musí smířit s jeho nemocí,
bude to trvat ještě tisíc a jednu nocí…
Autor: MartinaBlack (Shrnutí povídek), v rubrice: FanFiction poezie
Diskuse pro článek I pan božský má své dny - bonus:
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!
To je nádherný! Jsem jasně pro pokráčko!
A ten výraz na perexu je fakticky úžastný!
Krása, jsi skvělá a vtipná autorka!
Prostě úžasný, nemám jinak slov.
Přidat komentář:
- A bit of different (reality) - 6. kapitola
- A bit of different (reality) - 5. kapitola
- A bit of different (reality) - 3. kapitola
- A bit of different (reality) - 2. kapitola
- A bit of different (reality) - 1. kapitola
- Minulost žije s námi - 23. kapitola
- Je příliš pozdě... Nenávidím tě - 16. kapitola
Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů
Kdo je tu z členů? Klikni!